fbpx

Life Creation

Hét life changing coachingsprogramma voor zelfbewuste ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen zodat ze hun mooiste leven kunnen creëren.

Life Creation

Hét life changing coachingsprogramma voor zelfbewuste ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen zodat ze hun mooiste leven kunnen creëren.

Hoe hoger je frequentie, hoe gezonder en gelukkiger je bent.

Ondernemen is a way of life.

Geniet je volop van je vrijheid? Ben je helemaal jezelf? Maak je keuzes vanuit je intuïtie? Doe je datgene waaraan je plezier en vreugde beleeft? Voel jij je vrij en happy? En gebruik jij je potentieel optimaal, zodat je succesvol bent?

Of…

Loop je vast in je bedrijf? Of in zichzelf? Pas jij je continu aan, om de ander te pleasen? Durf je geen nee te zeggen tegen energievretende klanten, omdat je bang bent voor kritiek? Word je elke dag geleefd? Speel je dagelijks een rol en kost je dat veel energie? Ben je bang om zichtbaar te worden, dus hou je jezelf maar klein. Voel jij je vaak onzeker of je het allemaal wel goed doet? Is het voor jou nooit goed genoeg?

“Ik wil mijn eigen leven leiden en meer genieten. Maar ik zit gevangen in mijn denken en in mezelf”.

Je herkent jezelf niet meer. Je doet je anders voor dan wie je werkelijk bent. Je voelt continu een onrust in je lijf en dat vreet energie. Je probeert alle ballen in de lucht te houden, maar je loopt op je tandvlees.

Je bent moe, prikkelbaar en onrustig van binnen. Emotioneel, gespannen. Je hoofd blijft maar doorratelen. Je laat je leiden door angst en denkt in tekorten.  Je bent niet authentiek en zit gevangen in je denken.

Je probeert het iedereen naar de zin te maken, maar het is niet meer vol te houden …. 

Je bent jezelf niet, prikkelbaar en gestrest. Je voelt je niet zuiver en bent onecht. Je bent de verbinding met jezelf kwijt.

Wie ben ik? Wat is mijn missie? Wat is mijn essentie? Wat wil ik echt? Waar word ik gelukkig van?

Waarom ben ik ben zo emotioneel en raak ik zo snel overprikkeld? Hoe kan ik mijn gedachten stoppen? Hoe krijg ik meer energie en levensvreugde?

Ik weet dat ik afscheid moet nemen van die energievretende klanten, maar hoe kom ik dan aan nieuwe? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer tijd krijg voor mijn privéleven. Hoe kom ik aan meer energie om mijn dromen te realiseren?

Allemaal vragen die door je hoofd schieten. Je weet het niet meer …. Aaargggghhh …

En regelmatig komt dat stemmetje om de hoek kijken… je bent niet goed genoeg… je kan het toch niet.. je hebt alweer gefaald!

Dus ga je de lat nog hoger leggen voor jezelf. Met als gevolg teleurstellingen want het is nooit genoeg voor je. Alles moet perfect. Je voelt je steeds onzekerder worden en je creëert een negatief zelfbeeld. 

Bang om fouten te maken, controledrang en angst om de zekerheid te verliezen. Je gaat steeds meer zaken uitstellen of je komt helemaal niet meer in actie.

Pfff… gek word je van jezelf.

Je functioneert vanuit een lage energie frequentie, omdat je continu aanpast aan je omgeving. Met als gevolg dat je steeds verder van je kern bent gaan leven. Je leeft vanuit weerstand in plaats van flow.

Weet dat dit allemaal een negatief effect heeft op je gezondheid. Dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Je raakt steeds verder uit balans met negatieve gevolgen op je creativiteit, je functioneren in je werk en in je privé-leven.

Weet dat dit écht anders kan!

Ondernemen is a way of life. Het is niet nodig om gevangen te zitten in jezelf. Je kan echt jouw mooiste leven creëeren. En je diepere wensen en verlangens werkelijkheid laten worden. Je hebt elke dag de keuze om het anders te doen. Maar dan moet je wel kiezen.

Hoe fijn is het als…

Je krachtig en zelfverzekerd voelt is alles wat je doet. Dat je helemaal jezelf bent en keuzes maakt vanuit je intuïtie. Je creator bent van je eigen leven.

Een vervuld en gepassioneerd leven leeft waarin jij je happy en vrij voelt. Dat je elke dag staat te popelen om je missie te leven. Je bevrijdt bent van je verstand. En je optimaal je potentie benut voor jezelf en anderen. Je grote impact hebt om deze wereld een stukje mooier te maken.

 Hoe zou dat voor je zijn?

Energie is de sleutel naar een gezond en gelukkig leven.

Wat zou het voor jezelf, je bedrijf en je privé-leven betekenen als je leeft in flow?

Flow is een hoge energetische staat. Het is je levensenergie die vrij kan stromen. En die hebt je nodig omdat energie de sleutel is naar geluk en succes. Energie is het meest kostbare bezit in je leven. Zonder energie is er geen leven.

Wanneer je mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel in balans bent, kan je energie vrij stromen. En kan je alles creëren wat je diep van binnen verlangt. Zonder blokkades of belemmeringen.

Dan gebruik jij je oneindige potentieel. En ben je in alignment met je authentieke zelf. Dan ben je zuiver naar jezelf en je omgeving. En creëer je vanuit je essentie jouw mooiste leven met veel succes, geluk en vreugde.

Je bent een creator en je hebt een unieke levensmissie!

Stel je eens voor dat je je helemaal vrij voelt en in verbinding bent met jezelf. Dat je leeft vanuit liefde en vertrouwen. En manifesteert wat je diep van binnen verlangt. Je bruist van de energie en straalt van geluk.

Dat je leeft vanuit je authentieke zelf. En je weet wat je hier te doen hebt. Je past je niet meer aan en leeft je missie. En niemand kan je nog van dat pad afbrengen, want je hebt jezelf terug gevonden. Alles gaat vanzelf met het beste resultaat.

Wat zou dat betekenen voor je gezondheid en voor je omgeving?

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Dat je ‘s ochtends staat te popelen om je dag te beginnen. Je succesvol bent omdat je weet wie je bent en wat je missie is. Je intens geniet van je vrijheid. Je straalt van geluk. Je blaakt van zelfvertrouwen. Je vitaal voelt. En leeft vanuit flow.

En wat zou het voor jezelf betekenen als je mij als coach aan je zijde hebt?

Je een echte transformatie doormaakt. Je ontpot van een rups naar een mooie vlinder. En uitvliegt.

Dat je gaat groeien op bewustzijnsniveau. Je jezelf bevrijdt van je verstand en tot andere inzichten komt. En op basis daarvan andere keuzes gaat maken in je leven. En je jouw gewenste resultaten bereikt in je leven.

Je mooiste leven creëren met méér vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Stel jezelf eens voor hoe je je dan zou voelen? Wat doet dit met je zelfbeeld? En met je creatiekracht? Wat voor energie gaat er dan in jou stromen? En in je werk? En in je privé-leven?

“The only way out is in”

Hoi, mijn naam is Frank Hoeke, ik ben al 16 jaar life coach. Expert op het gebied van persoonlijke groei, bewustzijnsontwikkeling en energiemanagement

Door mijn jarenlange ervaring als life coach, mijn eigen levenservaringen en mijn persoonlijke groei, weet ik als geen ander wat er voor nodig is om creator te zijn van je mooiste leven. 

De essentie is om bewuste aandacht te geven aan de keuzes die je elke dag maakt. En om harmonie te vinden tussen je binnen- en buitenwereld. Alles start van binnenuit.

Je hebt altijd de keuze om het anders te doen. Om nieuwe rituelen en patronen aan te leren. Keuzes die ervoor zorgen dat je energetisch in balans bent op mentaal, emotioneel, fysiek en op spiritueel niveau.

Het leven bestaat niet alleen maar uit leuke dingen maar ook uit de nodige uitdagingen. En wake up calls. Het gaat erom te leren omgaan met tegenslagen en de diepere boodschap ervan te ontdekken. Fouten maken, ervan leren en evolueren. Accepteren wat je niet kunt veranderen en loslaten. Leven in het nu. Dat is de essentie van je leven.

Dit is wat ik jou gun: een liefdevol, gezond en gelukkig leven met met veel vrijheid, joy en positieve energie.

Dat je jezelf bevrijdt van je ego en leeft vanuit wie je in de kern écht bent. Dat je vanuit zelfliefde die dingen gaat creëren die je blij maken. Dat je weet wat jouw unieke levensmissie is en die elke dag leeft. En dat je daar zo gepassioneerd over bent dat je blijft doorgaan ondanks tegenslagen of weerstanden.

Dat je een liefdevol, succesvol en vrij leven voor jezelf creëert vanuit het nu.

Dat is precies waarom ik mijn coachingsprogramma Life Creation ontwikkeld heb.

Je creëert wat je vibreert.

Life Creation

Hét life changing coachingsprogramma voor zelfbewuste ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen zodat ze hun mooiste leven kunnen creëren.

Life Creation

Hét life changing coachingsprogramma voor zelfbewuste ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen zodat ze hun mooiste leven kunnen creëren.
Life Creation

Binnenwereld

MIND

Mentale energie

Je mindset is je denkstijl die bepaalt hoe je naar jezelf en naar situaties kijkt. Je mindset zijn ook je gedachten en je overtuigingen.

Alles start met een gedachte. Gedachten zijn krachten, mits je ze juist gebruikt. Je hebt positieve en negatieve als gedachten. Ze zijn net magneten: negatieve gedachten trekken negatieve aan en positieve gedachten trekken positieve aan. Overtuigingen zijn gedachten waarin je bent gaan geloven en die voor jou de waarheid zijn.

HART

Emotionele energie

Emotionele energie wordt beïnvloed door je emotionele intelligentie. Je vermogen om met emoties te kunnen omgaan. Je hebt positieve en negatieve emoties. Om succesvol en optimaal te kunnen presteren is het belangrijk om positieve emoties te voelen. Dat je energie vrij kan stromen en je geen weerstand ervaart.

Je emoties hebben effect op je energie, je potentieel en je creativiteit. Emoties beïnvloeden hoe je de wereld ziet. Jouw perspectief.

LICHAAM

Fysieke energie

Veel mensen identificeren zich met hun lichaam. Maar dat is niet wie je werkelijk bent. Je hebt een lichaam, maar je bent het niet. Het is je voertuig, je fysieke vorm waarin jij als spiritueel wezen leeft om je missie hier op aarde te vervullen.

Alle processen in je lichaam worden geregeld door jouw inner body. Een innerlijk energie veld. Wanneer je contact maakt met dit energieveld kom je op een hoger energetische frequentieniveau wat een positieve impact heeft op je gezondheid, je potentieel en je leven.

ZIEL

Spirituele energie

Je spirituele energie kan vrij stromen wanneer je in alignment bent met wie je in de kern echt bent. Als je afgestemd bent op je essentie, je bron. En als je je zielsmissie leeft. Een doel hebben dat je eigen belang overstijgt.

Je spirituele energie is de energie die je voedt en die je doet stralen,. Die je doet dansen van binnen. Die je opluchting geeft en voldoening en vervulling. En die je de weg wijst. Je spirituele energie is je grootste bron van passie, doorzettingsvermogen en commitment.

Wanneer je leeft in flow …

…heb je toegang tot je creatief potentieel.

…voel je vitaal en energiek en je straalt.

…functioneer je 10x beter.

…lever je topprestaties en ben je succesvol.

…ben je in balans en gezond.

… leef jij je missie en heb je het gevoel dat je de hele wereld aankan.

overstijg jij je denken en vertrouw je op je intuïtie.

…kan je krachtiger met tegenslagen en uitdagingen omgaan.

Wat ik voorheen in 6 dagen per week deed, doe ik nu in 3 dagen. Ik ben geen kameleon meer die de kleuren van mijn omgeving of klanten aanneemt. Ik leef nu vanuit mijn eigen unieke kleur, mijn authenticiteit. Ik kies bewust mijn eigen klanten. En zeg nee tegen klanten die niet bij mij passen en mij energie kosten. Ik luister meer naar mijn gevoel en heb vertrouwen in de toekomst. Ik ben met positieve energie gaan ondernemen. Meer vanuit mijn eigen visie, kracht en doelstellingen. En daardoor krijg ik nu hele andere klanten. Ik laat mij niet meer verleiden door de waan van alle dag. Ook in mijn privé-leven. Ik blijf bij mezelf en dat geeft mij heel veel positieve energie.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject bij jou gevolgd hebt en gun het iedereen die opzoek is naar zichzelf. Iedereen die worstelt in het leven of steeds weer in dezelfde valkuilen stapt. Het is echt een cadeau aan jezelf.

ZZP-er Bewindvoerder

i.v.m beroepsmatige privacy geen echte foto en naam

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik naar Frank ben gegaan. Hij heeft mij heel erg geholpen om terug naar mezelf te gaan, meer te laten luisteren naar mijn gevoel en te accepteren wie ik ben. Ik voelde mij heel vaak schuldig, dacht regelmatig: ‘wat zullen anderen van mij denken?’ En ik twijfelde over mijn werk. Word ik er nog blij van? Daarnaast heb ik een sterk gevoel en heeft hij mij een aantal handvaten gegeven hoe ik daar het beste mee om kan gaan, heel fijn! Onze gesprekken voelden elke keer als een cadeau en ik heb daar nog elke dag profijt van! Ik kan Frank iedereen aanraden.

Christel

Eigenaar, Chrisconnecting

Wil jij ook je mooiste leven creëren?

 Life Creation bestaat uit 8 modules:

Module Bewustwording

Ondernemen is a way of life. Ondernemen heeft impact op alle levensgebieden. Persoonlijke groei gaat altijd voor zakelijke groei. Jij bent je onderneming. Dus wanneer je ergens in vastloopt, weestand voelt of aan het worstelen bent, heeft dat directe invloed op je business en privéleven. Elke verandering start met bewustwording, want inzicht geeft een keuze om het anders te doen. 

Module Zingeving

In deze module ga je onderzoeken wat je belangrijk vind in je leven. Wat geeft zin aan je leven en maakt je intens blij. Wat zijn je diepere wensen en verlangens?  Wat maakt dat je elke dag opstaat? Hoe wil je dat jouw toekomstige mooie ideale leven eruit ziet?

Module Creatie

Je bent een creator. Maar hoe bewust ben je aan het manifesteren? Of wordt je geleefd? Essentieel voor je onderneming is dat je weet hoe je het beste kunt creëren. Je creert elke dag, maar hoe bewust ben je daarmee mee bezig. In deze module ga je leren hoe het proces van manifesteren werkt en op aan welke knoppen je kunt draaien zodat je jij je mooiste leven kunt creëren in flow.

Module Energiebeheer

Alles is energie. Energie is de sleutel tot een succesvol, vervuld en gelukkig leven. Wanneer de energie vrij in jou kan stromen, dan stroomt het ook in je bedrijf, bij je klanten. En in je privéleven. Hoe zorg je ervoor dat je energie vrij kan stromen? dat ge je leren in deze module. Want energie is het meest kostbare bezit wat je hebt en bepaalt je hele leven. Dus focus op effectief energiebeheer. Je creëert wat je vibreert.

Module Zelfkennis

Alles begint met zelfkennis. Authenticiteit is één van de belangrijkste kenmerken van een succesvolle ondernemer. Jij bent je onderneming en daarin is het essentieel dat je in je licht staat. En je unieke licht durft uit te stralen.  Wie ben je in essentie? Jouw echtheid is je succes. Het bepaalt wie je als klant aantrekt als een magneet. Je gaat aan de slag met het finetunen en super helder krijgen van je talenten, passie en kwaliteiten. Jouw X-faxtor.

Module Mindset

In deze module ga je aan de slag met je mindset. Welke angsten, emoties en belemmerende overtuigingen ervaar je? Welke blokkades creëer je voor jezelf vanuit het verleden? Wat houdt je tegen om je dromen en levensmissie te realiseren? Vanuit welke patronen en conditioneringen leef je? Welke zaadjes zijn er geplant in je kindertijd die je nu niet meer nodig hebt, maar nog wel in je systeem zitten. En je dus belemmeren om een écht vrij leven te leiden.

Module Zuiveringen.

Je leert technieken hoe jouw zuivere energie vrij kunt laten stromen. Je leert hoe je in je flow komt en hoe je jouw trillingsfrequenties kunt verhogen van je lichaam en geest. Dat je echt in alignment bent met wie je in de kern bent. En wat je hier te doe hebt. Je leert hoe je jezelf bevrijdt van je verstand en hoe je je ego kunt overstijgen. Loskomt van je denken, emoties en belemmerende overtuigingen. Je leert loslaten, in het hier en nu leven dansen en effectief omgaan met je innerlijke criticus.

Module Essentie

Wat is de essentie van je leven? Wat is je ziels- en levensmissie? En leef je die nu elke dag? Wat zijn je intensies, zodat je elke dag met veel positieve energie staat te popelen om je missie te leven. Leef je echt jouw unieke bijdrage om deze wereld een stukje mooier te maken. Beleef je elke dat fun en leef je vanuit je mooie hart? Want dat is essentieel om je mooiste leven te creëren in flow.

Life Creation kan je op twee manieren volgen:

1. Online programma in een groep van maximaal 8 deelnemers met een Mastermind Live dag.
2. VIP-traject: Individueel live coaching inclusief energiemeting en -balans.

Wat past bij jou? Lees meer hieronder…

1. Life Creation-online

In 90 dagen ga we samen op ontdekkinsgreis. Je gaat leren hoe je het beste uit jezelf te halen, zodat je jouw mooiste leven kunt creëren in flow. 

Online
Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn stappenplan.

Het is een programma van actie en praktische frameworks. Deze worden online beschikbaar gesteld in 8 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om je ware Zelf te (her)ontdekken..

Your Personal Friend Frank
Zie mij als jouw professionele vriend en vertrouwenspersoon waarmee je alles mag en kan delen. Ik ga je begeleiden en helpen bij je unieke transformatieproces. Ik inspireer je, steun je en help je ontwaken. Ik help je jouw bewustzijn en energie frequentie te vergroten, zodat je andere keuzes kunt gaan maken vanuit je ware Zelf, je I AM.

Er zijn 12 groepscalls van 1,5 uur en een afgeschermde community voor support, zowel voor de groep als privé met mij.

Je wordt alijd geholpen als je vastloopt.

Live Dag
Compleet verzorgde Live dag inclusief een heerlijke lunch op een mooie locatie. Je ontmoet de andere deelnemers die ook het programma volgen. En volgt een inspirerend en leerzaam dagprogramma.

VIP Room
Een besloten groep met alleen mensen erin die Life Creation volgen, om te kunnen connecten, van elkaar te leren en elkaar te supporten.

 Wat je krijgt is … 

Online training in eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepscall

Trainingsboek

w

Dagelijks support in community

Live dag

Maximaal 8 ondernemers

Nogmaals dank voor je waanzinnige betrokkenheid, je rotsvaste vertrouwen dat het goed kwam en je zorgzaamheid. Je maakt op een unieke manier verbinding met mij en hebt ervoor gezorgd dat ik mijzelf mocht ontmoeten en beter leerde kennen. Ik mag bij jou zijn wie ik ben en durf kwetsbaar te zijn. En ja… het was soms spannend, maar dan was jij er om mij net dat stapje verder te laten zetten om mij te groeien.

Nienke

Directeur

Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren en mij meer te laten zien. Meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Mede dankzij jou heb ik geluisterd naar mijn intuïtie en de moed gehad om een ander pad te kiezen. Dit pad voelt goed en past veel beter bij wie ik in de kern ben. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen en daar ben ik je dankbaar voor.

Renske

Eigenaar, renskefeenstra.com

2. Life Creation-VIP

In 6 maanden ga we samen een deep dive maken en ga ik je intensief helpen in je transformatieproces met als doel: je leukste, mooiste en gelukkigste leven te creëren. Ik help je om alles uit jezelf te halen en hoe jij je energie frequentie kunt verhogen zodat je groeit in bewustzijn. En je lichaam en geest meer in harmonie komt. Op basis van die transformatie, bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei, ga je andere keuzes maken in je leven. 

Personal coaching
Ik ben 6 maanden lang jouw professionele vriend en vertrouwenspersoon waarmee je alles mag en kan delen. Ik inspireer je en schud je op een liefdevolle manier wakker. Ik help je ontwaken en empower je zodat je andere keuzes kunt gaan maken in je leven. Ik help je jouw bewustzijn te vergroten, zodat je ware Zelf gaat ontdekken. En van daaruit een vrij en vervuld leven kunt creëren. Wat dat is het allerbelangrijkste dat je weet wie je bent en blij bent met wat je doet omdat jij je levensmissie leeft. Dat elke cel in jouw gevuld is met die energie, zodat alles vanzelf lijkt te gaan.

Ik sta naast je, geloof in je en zie je potentie. Ik ben oprecht betrokken. En ik geef je de kracht en vertrouwen om je eigen pad te volgen. Ik ga je persoonlijke begeleiden en helpen bij je unieke transformatieproces.

Er zijn 8 sessies op locatie in mijn praktijk. Om de 2-3 weken hebben we een coachsessie van 1,5-2 uur. En tussen twee afspraken in ben ik dagelijks te bereiken voor support als je vastloopt. Dus je wordt altijd geholpen.

Energiebeheer
Alles bestaat uit energie, trillingen en frequenties. Ook jouw lichaam en geest zijn energie. Wanneer jouw energie vrij kan stromen, dan ben je succesvol, gezond en gelukkig. Dan ben je in balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Via een uniek systeem help ik jouw energiebeheer optimaal in balans te brengen. Ik meet je energetische onbalans op alle vier de nievaus en activeer je zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest. Meten is weten. Je kunt het zien als een soort reset van je body en mind. Je energetische blokkades in je lichaam en onderbewustzijn worden opgeheven, zodat je energie weer vrij kan stromen.

Er zijn 8 energetische sessies.

Trainingsboek
Je ontvangt een uniek trainingsboek wat bestaat uit de bovenbeschreven modules aangevuld met maatwerkopdrachten die een positieve bijdrage levert aan jouw groeiproces.

 Wat je krijgt is … 

8 individuele coachsessies op locatie

8 energiemetingen

Trainingsboek op maat gemaakt

6 maanden

“Do the Universe a favor, don’t hide your magic.”

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, wat was er aan de hand? Ik was moe, lusteloos had geen energie en maakte niks meer af.

Tijdens dit traject ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en kwam ik bij “mijn ware ik”. Door middel van leuke opdrachten en 1 op 1 gesprekken, die soms best intensief waren, heb ik mijn ware ik terug gevonden.

Nu ik weet hoe ik in elkaar zit kan ik mij richten op de dingen die belangrijk zijn voor mij, weet ik op tijd een stapje terug te doen of juiste een stap vooruit. Dat merkt mijn omgeving ook ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis. 

Harrie

Jouw open en onbevangen stijl gaan verder dan alleen coachen. Je bent een oprecht en betrokken mens en dat is voelbaar. Aangemoedigd door jouw echte interesse, durfde ik op zoek te gaan naar de schatten die in mijzelf verborgen lagen. Wat je daarmee voor mij heb gedaan is meer dan alleen het aanreiken van tools om ‘mijn problemen op te lossen’. Jij hebt de ware kern in mij aangesproken: de kracht om van elke dag een feestje te maken. 

Daniëlle

Voor wie?

Life Creation is voor jou als …

1. je wilt leven in flow vanuit je essentie.
2. je mooiste leven wilt creëren.
3. je gelooft dat alles energie is en spiritueel wilt groeien.
4. je verlangt naar meer vrijheid, fun en voldoening.
5. je persoonlijk wilt groeien en bereid bent daar tijd, energie en geld in te investeren.
6. je de verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat van je leven.

Ik ben bewuster gaan nadenken over mijn perfectionisme, mijn leven en meer stil gaan staan hoe ik die wil gaan invullen. Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen en ik voel dat ik spiritueel gegroeid ben.

Vanaf het begin voelde het erg goed bij jou. Als een neutrale plek, waarin je aan jezelf kan denken en werken. Jij creëert een hele fijne sfeer waarin ik volledig mijzelf kan en mag zijn. En mij kwetsbaar durf op te stellen. De klik was er vanaf het begin door je rust en vertrouwen die je uitstraalt. Jouw visie en kijk op de wereld heeft mij geïnspireerd zodat ik daar mijn eigen ideeën en gevoel bij kan creëren.

Nadine

Na het doorlopen van het programma …

Leef je in flow vanuit je essentie.

Weet je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Benut je jouw creatief potentieel maximaal.

Ervaar je meer vrijheid, fun en voldoening in je werk en leven.

Ben je op een hoger bewustzijnsniveau, zodat je andere keuzes kan maken.

Heb je geleerd hoe je los kunt komen van je denken.

Leef je jouw levensmissie.

“Finding the ideal balance between ‘being’ and ‘doing’ is the key to expressing our unique gifts and talents- Eckhart Tolle”

“Je bent een heel warm mens met veel compassie en empathie, respectvol en nooit oordelend. Ik vind je een expert in het duidelijk maken van onbewuste patronen en daarvoor tools aan te reiken om de ingesleten patronen te veranderen.

Ik vergelijk je met een goede hovenier. De vruchtbare grond die overwoekerd is door onkruid wordt weer zichtbaar. Het onkruid haal je weg en dus kan al het goede weer naar boven komen. Jij hebt mij de hark en de schop gegeven om mijn tuin eens goed aan te pakken. Ik heb veel van je geleerd en daar ben ik je dankbaar voor.”

Philomena

Wil je weten of Life Creation voor jou nu de juiste stap is?

Be the energy,
you want to attract.

Be the energy,
you want to attract.